ma numesc Simona ciobanu am o fetita de 3 luni care este inregistrata pe numele meu tatal fiind in jamaica in acest timp.acum el vrea ca fetita sa fie pe numele lui si s o recunoasca.se poate face asta?mentionez ca nu vrea sa vina n romania din diverse motive.se poate recunoaste copilul de la distanta???daca l recunoaste poate sa mi ia fetita in sensul s o creasca el in jamaica fara mine.el vrea doar fetita fara mine.eu nu vreau sa i dau fetita dar as vrea ca ea sa aiba nu mele lui si sa si cunoasca tatal.va multumesc.
Oricum sa nu mergeti cu fetita in Jamaica.
Acolo nu prea e lege.
E o zona periculoasa.Si jamaicanii sunt periculosi.
Cu pensia nu cred ca veti face mare lucru.Nu cred ca veti gasi venituri impozabile din partea tatalui.
Mda ma gandeam eu ca nu si a impozat el salariul de pe vapor.mai rar cei ce-o fac.Am fost in Jamaica si la fiecare colt vezi cate un drogat sau peste. Nici nu mi trece prin cap sa ajunga fetita pe acolo chiar si insotita de mine.Multumesc.
Recunoastere copil
felice76
Buna ziua.As dori sa ma ajutati, dandu-mi raspuns la cateva intrebari:in cat timp isi poate recunoaste un tata copilul, dupa nastere?poate sa fie trecut pe ... (vezi toată discuția)
Test adn
Lilylili
Buna seara!am un copil din relatia anterioara ,care este pe numele meu ,nu l a recunoscut tatal .Si as dori sa stiu daca, il pot da in judecata doar sa faca ... (vezi toată discuția)