avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 394- 2012
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 394- 2012

Am o nelamurire legata de taxarea inversa la livrari in declaratia 394 ,daca se completeaza coloana de tva in situatia in care in decontul de tva aceasta nu se completeaza .
Cel mai recent răspuns: r2d2 , utilizator 17:46, 8 Februarie 2012
Exista rubrica pentru taxarea inversa in decont . Citeste mai bine . Decl. 394 va contine si taxarea inversa .
Nu asta era nelamurirea legata de taxarea inversa, probabil si formularea mea nu a fost prea coerenta.In declaratia 300 nu completez decat baza de impozitare la livrari cu taxare inversa- rd 13.(cel putin eu) pentru ca e hasurat si nu ma lasa (glumesc).Intrebarea era legata de completarea coloanei cu valoare tva (nu baza impozabila) in declaratia 394 in situatia in care eu nu am valoare tva in factura si ca atare cumulez 0.In instructiuni se precizeaza valoare totala tva aferenta, dar asta poate sa insemne valoare totala cota 0 si ar exista corelatie cu decontul meu rd 13 dar s-ar putea ca ideea de corelatie sa existe doar in mintea mea, sau valoare totala cota 24% si ar corespunde cu valorile inregistrate si de beneficiarii mei.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la taxare inversa livrare in declaratia 394 rodo29 rodo29 Se completeaza valoarea tva la livrarile cu taxare inversa in declaratia 394 si daca da, unde mai este corelatia cu randul 17.1 din decontul de tva?Multumesc . (vezi toată discuția)
394-taxare inversa cereale, cum este corect sa completez declaratia : cu tva sau fara tva? ContSters86219 ContSters86219 In declaratia 394 pt. ianuarie 2012 trebuie sa introduc o livrare de cereale. Completez doar baza de impozitare? Ma gandesc ca nu pun si TVA aferent pt. ca pe ... (vezi toată discuția)
Decontul de tva vers.a2.02 Annamaria Bajko Annamaria Bajko BUna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu decontul de TVA , nu-mi vrea sa-mi dea rezultatul. Nu stiu cum functioneaza...Tot am incercat dar fara ... (vezi toată discuția)