Tincuta Dinu 
	    	Consultant fiscal

Tincuta Dinu 
	    	Consultant fiscal	    

r2d2 
	    	Utilizator

r2d2 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 rodo29	                   

Se completeaza valoarea tva la livrarile cu taxare inversa in declaratia 394 si daca da, unde mai este corelatia cu randul 17.1 din decontul de tva?Multumesc . (vezi toată discuția)
	                    rodo29	                   

Se completeaza valoarea tva la livrarile cu taxare inversa in declaratia 394 si daca da, unde mai este corelatia cu randul 17.1 din decontul de tva?Multumesc . (vezi toată discuția)

ContSters86219	                   

In declaratia 394 pt. ianuarie 2012 trebuie sa introduc o livrare de cereale.
Completez doar baza de impozitare? Ma gandesc ca nu pun si TVA aferent pt. ca pe ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters86219	                   

In declaratia 394 pt. ianuarie 2012 trebuie sa introduc o livrare de cereale.
Completez doar baza de impozitare? Ma gandesc ca nu pun si TVA aferent pt. ca pe ... (vezi toată discuția)

Annamaria Bajko	                   

BUna ziua.  Va rog frumos sa ma ajutati cu decontul de TVA , nu-mi vrea sa-mi dea rezultatul. Nu stiu cum functioneaza...Tot am incercat dar fara ... (vezi toată discuția)
	                    Annamaria Bajko	                   

BUna ziua.  Va rog frumos sa ma ajutati cu decontul de TVA , nu-mi vrea sa-mi dea rezultatul. Nu stiu cum functioneaza...Tot am incercat dar fara ... (vezi toată discuția)