avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte necesare pt concediul prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte necesare pt concediul prenatal

in afara concediului medical pt. prenatal de la medicul de familie care trebuie prezentat angajatorului, mai este nevoie si de altceva? gen o cerere catre angajator prin care sa cer sa mi se plateasca acest prenatal de catre firma? eu stiam ca ei sunt obligati sa il plateasca urmand sa isi recupereze oricum banii de la Casa de Asigurari si ca exista intr-adevar un formular standard care se depunde la Casa de Asigurari DAR acesta trebuie completat de angajator in momentul in care ei depun mai departe actele. este normal sa mi se ceara si mie sa fac o cerere scrisa catre ei (firma pt care am lucrat) prin care sa solicit plata prenatalului??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:23, 9 Februarie 2012
Nu trebuie sa faceti nicio cerere catre angajator sa vi se plateasca concediul medical ... acest lucru cade in sarcina sa fara a fi nevoie ca salariata/ul respectiv/a sa indeplineasca o anumita formalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical sarcina și lauzie dragos.popescu11 dragos.popescu11 Buna ziua, soția își plătește cartea de munca la o firma X de peste 24 luni , este însărcinată și trebuie sa între in concediu medical prenatal. As ... (vezi toată discuția)
Lucrez cu pfa, sunt insarcinata in 13 saptamani si nu stiam de ... 1927Olivia 1927Olivia Lucrez cu PFA, sunt insarcinata in 13 saptamani si nu stiam de contractul pe care trebuie sa il semnez la CAS pt indemnizatie si concediu de maternitate. ... (vezi toată discuția)
Se poate da aviz de somaj la o gravida in luna a opta DOLCE_KYSS DOLCE_KYSS buna ziua ma numesc iuliana dobasu sunt in concediu prenatal de 30 zile . Am fost anuntata de firma unde lucrez sa ma duc sa imi semnez preavizul de somaj .Ce ... (vezi toată discuția)