avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cosmarul unei adunari generale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cosmarul unei adunari generale

Ieri seara a avut loc adunarea generala a pucistilor din asociatia noastra. Desi au pus afise peste tot, au pus si in toate cutiile postale afise, au lipit afisul lor peste anuntul nostru de adunare generala, la mult tipata adunare nu s-au prezentat decit 5 persoane.
Acestia 5 insa au facut cit 100. Stiam, cunoscindu-le caracterul si lipsa de educatie, ca vor face scandal insa au depasit imaginatia mea. Doi intre ei au fost chiar agresivi si m-au jignit in dese rinduri. Au tipat, au dat din aripi, au spus ca nu ma mai vrea lumea si la intrebarea care lume au ridicat din umeri, s-au uitat in jur si s-au vazut doar 3 citi au fost initial. S-au facut de ris.
Eu am avut ideea inspirata sa invit politia, probabil ca ar fi fost si mai rau in lipsa lor. Politia i-a mai domolit, la un moment dat a amenintat ca amendeaza pe unul dintre ei.
Cu aceasta ocazie am aflat ca dumnealor habar nu au pe ce lume sunt, nu cunosc legea 230 absolut deloc si nici ca au vreun interes s-o cunoasca. Desi au fost afisate la avizier deciziile comitetului, ei sustin ca habar nu au de ele, neaga orice activitate a mea si nici macar nu m-au lasat sa vorbesc.
Am evitat sa tip insa am spus raspicat ce am avut de spus, printre tipetele si jignirile lor.
Nefiind cvorum (ei habar nu aveau ca trebuie sa fie...sunt convins ca nici nu inteleg sau cunosc termenul) am plecat dupa 20 de minute de cosmar. Exista pe lumea asta oameni rai, oameni care nu au altceva de facut decit sa arunce cu noroi in munca altora, oameni care nu suporta cind cineva este atit de diferit de ei.
Au venit si de la primaria de sector si le-au explicat cum e cu legea. Intre doua accese de isterie si explicatiile primariei, sper sa fi inteles ca sunt departe rau de drum. Poate astfel scutim o actiune in instanta.
Acum nu stiu ce sa fac pentru adunarea generala a noastra, sigur vor veni si astia si vor face din nou scandal, nu se va putea intelege nimeni acolo din cauza ca tipa si sunt agresivi.
Deci, pentru forumisti: am inregistrat prima victorie prin neprezentarea oamenilor la adunarea pucistilor, primariile participa la solicitare si de asemenea si politia.
Chiar au fost de real folos. Acum, eu nu stiu cum ar putea fi amendati oamenii astia, pentru ca noi avem treburi serioase la adunarea generale, rapoarte de prezentat si altele, daca iar vin sa tipe si sa injure nu o sa fie bine, n-o sa ne putem auzi sau intelege intre noi din cauza lor, vor strica.
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 20:12, 11 Februarie 2012
Eu zic sa chemati politia daca este necesar si sa aduagti si informatia gasita pe net. Nu e obligatoriu ca un politist de proximitate sa stie pe dinafara pe toti cei care sunt certati cu legea. Daca are date precise poate verifica in baza lor de date si va discuta altfel cu cetateanul respectiv.
Nu cred ca individului i-ar conveni sa execute pedeapsa pentru ca nu se poarta corect.
Dupa cate stiu eu executarea cu suspendare se poate revoca si cel in cauza ajunge unde ii este locul.
asta si inca unul ca el vor sa nu mai fiu eu presedinte. Dupa ziua de ieri cind am realizat ca sunt puscariasi ma intreb ce interese majore au sa ma dea jos, eu nu am nici cel mai mic castig de la aceasta asociatie dar se pare ca ei au interese mari daca se tot agita asa
Legislatia romaneasca actuala are foarte multe gauri favorabile celor necinstiti asa ca un presedinte onest incurca lucrurile.
NU VA LASATI!
Explicati si vecinilor ce se intampla ca sa faceti front comun, in interesul general.
In special aratati-le cine sunt respectivii si sigur nu vor dori sa fie condusi de ei.

Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un subiect delicat - convocatorul ag Costica33 Costica33 Buna ziua si sa scapam de nameti! Am o intrebare mare: in pregatirea adunarii generale e obligatoriu ca toti membrii asociatiei sa fi fost convocati si, in ... (vezi toată discuția)
Refuz de a convoca adunarea generala ContSters134265 ContSters134265 Presedintele unei asociatii de proprietari al unui cartier rezidential, care are afiliate pentru administrare toate asociatiile din zona, a refuzat sa convoace ... (vezi toată discuția)
N-ati mai vazut si nici n-ati mai auzit asa ceva! Dana Marin Dana Marin In blocul nostru sunt cativa restantieri la plata intretinerii si ieri, coborand pe scari , am vazut, oripilata, niste hartii A4, somatii de plata cu sume si ... (vezi toată discuția)