Gabriela Mihai 
	    	Avocat

Gabriela Mihai 
	    	Avocat	    

dansatorul992003 
	    	Utilizator

dansatorul992003 
	    	Utilizator	    

dansatorul992003 
	    	Utilizator

dansatorul992003 
	    	Utilizator	    

Gabriela Mihai 
	    	Avocat

Gabriela Mihai 
	    	Avocat	    

Art. 215 din Statut
.....
(5)Avocatul este obligat sa se opuna si la ridicarea inscrisurilor si bunurilor constand din acte si lucrari cu caracter profesional daca nu sunt indeplinite conditiile art. 33 din Lege. Avocatul are obligatia ca, de indata, sa incunostinteze despre cele intamplate pe decanul baroului.
 Gabriela Mihai, Avocat
 Gabriela Mihai, Avocat 	
			~ final discuție ~
 mire9	                   

Buna ziua ! In urma cu 2 saptamani , mi-a fost perhezitionata casa de vacanta deoarece  acolo a dormit cateva zile se o cunostinta de a mea pe care procurorul ... (vezi toată discuția)
	                    mire9	                   

Buna ziua ! In urma cu 2 saptamani , mi-a fost perhezitionata casa de vacanta deoarece  acolo a dormit cateva zile se o cunostinta de a mea pe care procurorul ... (vezi toată discuția)

DrAGoS80	                   

Buna ziua!
Am apelat la acest forum in speranta ca voi gasi un raspuns care o sa-mi fie de ajutor in urmatoarea problema:
Acum 2 zile, s-au prezentat 2 ... (vezi toată discuția)
	                    DrAGoS80	                   

Buna ziua!
Am apelat la acest forum in speranta ca voi gasi un raspuns care o sa-mi fie de ajutor in urmatoarea problema:
Acum 2 zile, s-au prezentat 2 ... (vezi toată discuția)

gabi0708	                   

Daca este prevazut in legile din Romania ca se poate face perchezitia domiciliara in lipsa proprietarilor, prin spargerea usii. (vezi toată discuția)
	                    gabi0708	                   

Daca este prevazut in legile din Romania ca se poate face perchezitia domiciliara in lipsa proprietarilor, prin spargerea usii. (vezi toată discuția)