avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am facut in 2007 un credit de nevoi personale de 5400.
In 2010 nu am mai platit rata lunara fapt pt care contractul a fost declarat exigibil si EXECUTORUL BANCAR mi-a pus poprire pe conturi.
Suma restanta a fost de 4.000 ron , am platit cu 1/3 din salariu timp de 13 luni (toatal 4000) , iar acum mai am de platit 3.750 ron .
Ce dobanzi se percep in perioada de executare ?
Poate un executor bancar , fara o hotarare judecatoreasaca sa puna oprire pe cont?
Cel mai recent răspuns: duman04 , utilizator 12:59, 10 Februarie 2012
Executorul bancar cu scopul legitim de executarea titlului executoriu are dreptul sa dispuna executarea silita asupra bunurilor mobile/imobile/conturi/drepturi salariale prezente si viitoare- pana la recuperarea debitului acumulat

in momentul declararii contractului exigibil , banaca a calculat suma care mai era de achitat pana la sfarsitul contractului+ bobanda din contract pana la sfarsitul contracului = 4000 ron, ce dobazi se mai adauga????
Daca eu aveam 4000 de platit , am platit in 13 luni (1/3 salariu), si mai am 3800 ron , o sa dureze ani bui pana se v-a lichida , nu inteleg mdifrenta intre camatar si banca .!!
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
duman04, utilizator
Art. 602. - Executarea silita a oricarui titlu executoriu, cu exceptia celor care au ca obiect venituri datorate bugetului general consolidat sau bugetului general al Comunitatilor Europene, se realizeaza numai de catre executorul judecatoresc, chiar daca prin legi speciale se dispune altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. mama mea a fost dată în judecată de asociația ... Georgiana nicos Georgiana nicos Bună ziua. Mama mea a fost dată în judecată de asociația de proprietari cu suma de 3800 RON cere redusă, pe care a și plătit aceasta suma de bani în ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire alindobromir alindobromir solicit si eu, un raspuns urgent, la urmatoarea speta: am avut un credit la un ifn asupra caruia s-a instituit executare silita prin porpire de catre un ... (vezi toată discuția)
Obligatia executorului? pendre pendre Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card. Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)