avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Buna ziua,

Va rog sa-mi dati si mie raspunsuri la urmatoarele:
1. De unde scot cazierul fiscal pentru asociat unic-administrator?
2. Ce declaratii(model) se depun la infiintarea SRL-ului atata timp cat activitatea se va desfasura la sediul social?
3. Cand se pot face angajari pe SRL-ul infiintat?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
Cristina Vasile, utilizator
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 20:43, 10 Februarie 2012
Cristina Vasile a scris:

Cu TVA ul e alta gasca in alta traista....inregistarea in scopuri de TVA se face ulterior inmatricularii in Registrul Comertului... alt dosar, vizita Garzii financiare la sediu sa vada daca aveti birou calculator.......... o intreaga tevatura... cel mai bine luati legatura cu un contabil (ei ar trebui sa stie muuult mai bine decat mine) Am avut pe cineve cariua i-am scos firma din Registru si l-ea luat o luna si jumatate sa se inregistreze in scopuri de TVA.... o tampenie dupa parerea mea.....

Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
leuca_luminita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal erosm erosm Buna seara! As vrea sa stiu daca cazierul fiscal se elibereaza si la ONRC in cazul in care o pers terta devine asociat la un SRL sau acesta se elibereaza doar ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal pentru asociati herculeroco herculeroco As dori sa infiintez un srl si am inteles ca am nevoie de certificat fiscal pentru fiecare asociat. Intrebarea este de unde le pot obtine si ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Organ competent inregistrare platitor tva hillfingerr hillfingerr buna ziua, care-i procedura daca vreau ca SRL-ul meu sa fie platitor de TVA? am auzit ca ar trebui realizat un dosar si depus in alta parte nu la ORC, e ... (vezi toată discuția)