avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale restituire taxa auto - persoana juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

restituire taxa auto - persoana juridica

Buna ziua,
Care este procedura de restituire a taxei auto unei societati comerciale care a achizitionat mai multe autovehiculele din 01.07.2008?
Imi puteti spune care este formula de calcul dupa care putem sa calculam pentru a vedea suma de recuperat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lorefaur , utilizator 17:18, 13 Februarie 2012
buna ziua ,
procedura este una prealabila cu finatele unde ati achitat taxa si apoi o actiune in instanta in vederea obligarii la restituirea sumei ,nu exista o formula de calcul daca se retituie se restituie intreaga suma achitata cu titlu de taxa auto ,
Mai este nevoie de o actiune in instanta, avand in vedere prevederile legii nr.9/2012? Sau conform noilor prevederi se restituie diferenta si daca vrem sa ni se restituie integral, trebuie actiune in instanta?
Multumesc!
Mentionez ca autovehiculele au fost achizitionate noi, din Romania.
Multumesc!
Va rog un raspuns la ultima mea intrebare, daca se poate!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto pavelmita pavelmita am înmatriculat un autoturism în noembrie 2008 şi mi lau încadrat E1 de la E2,dar în urmă cu cîteva luni mi lau încadrat E2 dar artizanal pt că ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare dutoiu dutoiu As dori un model de cerere de chemare in judecata a Prefecturi Judetului Prahova reprezentanta teritoriala a Guvernului Romaniei pentru recuperarea Taxei de ... (vezi toată discuția)