Buna ziua am,va rog fr sa imi spuneti si mie daca mama mea care este in divort *nu s-a pronuntat divortul* cu tatal meu este acuzata de furt intre soti,are dosar penal si urmeaza sa fie trimis la parchet..eu cu ea am parasit domicilu si atunci am luat cu noi niste bunuri care constau in bijuteriile cumparate de el pe care ni le-a facut cadou,telefoanele noastre mobile si unitatea centrala a calculatorului meu,as vrea sa stiu acestea sunt bunuri personale,bunuri comune care au devenit proprii sau bunuri comune?ce ar putea sa pateasca mama mea in cazul acesta?si ar putea sa angajeze un avocat din oficiu?asta pentru ca nu are nici un venit....va multumesc anticipat
Va multumesc tuturor pentru informatiile date...chiar aveam nevoie de ele sa imi pot face o idee pentru ce vom avea de facut...va multumesc inca o data =D>
Furt intre soti
Lala46
Sunt in divort, iar el a luat ambele chei de la masina, bun comun si o foloseste doar el, imi refuza dreptul de utilizare.
Poate fi considerat furt intre ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns
adrian1982
acum cateva zile sotia a spus sa iau cateva lucruri si sa plec din casa socrilor unde locuim numai noi cu forme legale adica eu viza de flotant ,binenteles ca ... (vezi toată discuția)