avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... sentinta tribunal- intoarcere executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

sentinta tribunal- intoarcere executare silita

Am castigat un proces cu o firma mare, nu am primit unele drepturi care ni se cuveneau de drept,mii de oameni au castigat........sentinta a fost DEFINITIVA si IREVOCABILA......dupa aproape 3 ani am primit o citatie in care firma respectiva cere- intoarcere executare - adica sa dam bani inapoi plus cheltuieli de judecata etc etc...este posibil dupa asa o sentita sa pierdem acest proces ? am prima infatisare in luna martie,astept raspuns foarte urgent,multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:42, 14 Februarie 2012
nu era o sentinta irevocabila ci doar definitiva si executorie. Iar compania a cistigat recursul si cere banii achitati netemeinic in temeiul faptului ca sentinta de fond a fost executorie.
a fost sentinta definitiva si irevocabila vad ca stiti mai bine decat mine ...sunte-ti cumva implicat din parte acestei companii...probabil ca da...nu pot sa va multumesc...
daca tot ati postat aici incercati sa fiti politicos deoarece nu stiti cu cine discutati.
raspunsul meu era logic dpdv juridic deoarece daca era irevocabila nu ar fi existat posibilitatea intimatei recurente de a depune si cistiga un recurs ce a determinat ulterior intoarcerea executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecatã stabilite ºi la fond, ºi în recurs ContSters271857 ContSters271857 daca se dau de instanta de judecata cheltuieli cu avocatu 100 lei la tribunal iar la recurs scrie definit si irevocabil 1500 cheltuieli cu avocatu trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Aminare recurs proces ninel_d ninel_d Buna ziua as dori sa stiu daca pot amina pe o perioada de 7 luni un recurs la un proces deoarece sunt plecat din tara cu un contract de munca.Va multumesc (vezi toată discuția)
Doresc o explicatie a termenilor FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD am un proces cu o firma la care am lucrat de vreo 3 ani.. suntem 8 angajate date in judecata. ieri am primit o citatie in care sunt chemata in judecata , ... (vezi toată discuția)