avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

parcare

As dori sa stiu si eu daca e reglementat cumva prin lege ca supermarketurile sa aibe parcare privata aferenta pentru clientii magazinului. Sunt foarte multi cei care imi ocupa locul de parcare deoarece vin sa faca cumparaturi la magazin.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:35, 10 Februarie 2012
Nu există o astfel de reglementare. Magazinul poate avea propria parcare cu acte in acest sens, şi atunci acele locuri sunt rezervate clienţilor magazinului, sau dv.stră puteţi cere la primărie să vi se dea acel loc de parcare ptr care va trebui să plătiţi o sumă de bani, sau dacă este parcare publică atunci se aplică regula primului venit.
Pentru raspuns la obiect precizati statutul locului unde va parcati dvs autoturismul
Daca este loc de parcare ,in spatiu privat opereaza o anumita prevedere legala
Daca spatiul unde parcati autoturismul apartine de domeniu public si este utilizat fara forme legale,pe cale de consecinta nu aveti temei legal sa solicitati drepturi sau privilegii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcari la bloc ovidiu2406 ovidiu2406 buna,mam mutat de curand intr un bloc si am constatat ca laparterul blocului exista un magazin alimentariar sub unul din geamuri loc de parare pe care insa il ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa mi se ridice masina pentru ca parchez pe trotuar, langa blocul in care locuiesc? little_30devil little_30devil Paralel cu blocul in care locuiesc este un mic trotuar (jumatate de metru latime).Sunt doar 9 locuri de parcare pentru 2 blocuri de 10 etaje. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Cum reacționăm la abuzul blocării roților de către agenții de pază ai magazinelor? iriholo iriholo Ce demersuri se pot face contra blocarii abuzive a rotilor la supermarket dupa 10 min de petrecut la cumparaturi? Am parcat unde parcau de obicei alte masini ... (vezi toată discuția)