As dori sa stiu si eu daca e reglementat cumva prin lege ca supermarketurile sa aibe parcare privata aferenta pentru clientii magazinului. Sunt foarte multi cei care imi ocupa locul de parcare deoarece vin sa faca cumparaturi la magazin.
Nu există o astfel de reglementare. Magazinul poate avea propria parcare cu acte in acest sens, şi atunci acele locuri sunt rezervate clienţilor magazinului, sau dv.stră puteţi cere la primărie să vi se dea acel loc de parcare ptr care va trebui să plătiţi o sumă de bani, sau dacă este parcare publică atunci se aplică regula primului venit.
Pentru raspuns la obiect precizati statutul locului unde va parcati dvs autoturismul
Daca este loc de parcare ,in spatiu privat opereaza o anumita prevedere legala
Daca spatiul unde parcati autoturismul apartine de domeniu public si este utilizat fara forme legale,pe cale de consecinta nu aveti temei legal sa solicitati drepturi sau privilegii
Parcari la bloc
ovidiu2406
buna,mam mutat de curand intr un bloc si am constatat ca laparterul blocului exista un magazin alimentariar sub unul din geamuri loc de parare pe care insa il ... (vezi toată discuția)