avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare SRL-D

Buna ziua!

Am o nedumerire. In momentul de fata, inainte sa se dea drumul la programul cu ajutorul de 10000 euro, se poate infiinta SRL-D? Si daca da, firma infiintata este eligibila pentru ajutorul de la stat(toate celelalte conditii sunt indeplinite)?

Va multumesc,
Vlad Crisan
Cel mai recent răspuns: vlad_crisan , utilizator 08:05, 13 Martie 2012
Cititi aici:
[ link extern ]
si ordonanta de urgenta nr. 6/2011 aici:
[ link extern ] /
Acest program "Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri" se incadreaza in programele ce acorda ajutor de minimis, nu ajutor de stat.

Am citit site-ul aippimm pe toate partile, incluzand aici si ordonanta de urgenta si normele de aplicare. Faptul ca e ajutor de minimis si nu ajutor de stat nu are o prea mare relevanta pentru mine, ceea ce ma intereseaza de fapt este daca in momentul asta se poate infiinta SRL-D, sau numai dupa ce se da drumul programului, si, totodata, daca un SRL-D infiintat acum ar fi eligibil pentru ajutorul respectiv odata ce se porneste programul. Din ceea ce am citit eu de ceva vreme incoace, mi s-a parut ca ar fi ok, dar cautam si o parere avizata.

Multumesc!
Va puteti inregistra oricand ca si SRL-D, nu numai dupa ce este facut apelul pentru program, deoarece dvs. va inregistrati in baza OUG 6/2011.
Dvs. puteti incepe activitatea si puteti sa incepeti demersurile pentru planul de afaceri, deoarece in momentul apelului trebuie sa aveti toate aceste documente.
Agentia demareaza implementarea Programului pe data de 15 februarie 2012, ora 10.00.
Succes!
Va multumesc pt informatii!
O ultima intrebare, de unde stiti ca incepe in 15 Feb, ma uit de ceva vreme pe site-ul aippimm, si singura informatie legata de data de start a programului pe care am gasit-o e faptul ca se va afisa pe site cu 5 zile inainte de incepere, dar inca nu am vazut nimic...
Am gasit intre timp si ghidul pe 2012, nu vazusem inainte ca s-a postat pe site.

Va multumesc inca o data pt ajutor!

Alte discuții în legătură

Fonduri europene - cabinet stomatologic vaidaionutradu vaidaionutradu salut m-ar interesa cateva informatii pentru deschidere de cabinet stomatologic in mediul urban cu fonduri europene. multumesc frumos (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d StrViorel StrViorel Buna ziua, am si eu o intrebare se mai pot inregistra SRL-D din programul pentru tineri nu vreau fonduri as dori sa infiintez o firma pentru beneficiile ... (vezi toată discuția)