ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 vasilemirea	                   

Buna seara.Tatal meu are 57 de ani si si-a pierdut locul de munca in urma cu 4 ani(s-a inchis fabrica).Recent a fost diagnosticat cu hepatita tip ... (vezi toată discuția)
	                    vasilemirea	                   

Buna seara.Tatal meu are 57 de ani si si-a pierdut locul de munca in urma cu 4 ani(s-a inchis fabrica).Recent a fost diagnosticat cu hepatita tip ... (vezi toată discuția)

nicoleta1990	                   

Am si eu o nelamurire: Mama mea are 48 de ani,vechime in munca 9 ani si jumatate,are boala de gradul 2 -ciroza hepatica ,varice esofagiene si splenectomie.Este ... (vezi toată discuția)
	                    nicoleta1990	                   

Am si eu o nelamurire: Mama mea are 48 de ani,vechime in munca 9 ani si jumatate,are boala de gradul 2 -ciroza hepatica ,varice esofagiene si splenectomie.Este ... (vezi toată discuția)

Doriana...	                   

Nu stiu exact daca am postat unde trebuie..
Am o prietena de 30 de ani, mama a unui baietel care din pacate sufera de diabet si de epilepsie.. In acest an ... (vezi toată discuția)
	                    Doriana...	                   

Nu stiu exact daca am postat unde trebuie..
Am o prietena de 30 de ani, mama a unui baietel care din pacate sufera de diabet si de epilepsie.. In acest an ... (vezi toată discuția)