avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Revenire din concediu pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Revenire din concediu pentru cresterea copilului

in conditiile in care la revenirea din concediu de ingrijire copil 2 ani doresc sa incetez raportul de munca ne mai lucrand nici macar o zi mi s-a comunicat ca trebuie sa restituit contravaloarea concediu de odihna necuvenit si prima de vacanta, este corect? (in conditiile in care inainte de suspendare am efectuat 15 zile de co )
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 10:11, 13 Februarie 2012
In cazul in care, dupa ce salariatul a efectuat concediul de odihna, contractul sau de munca a incetat acesta este obligat sa restituie unitatii partea din indemnizatia de concediu
corespunzatoare perioadei nelucrate din anul pentru care i s-a acordat acel concediu.
prima de vacanta se restituie intregral sau proportional cu timpu efectiv lucrat?
prima de vacanta se acorda proportional cu perioada lucrata intr-un an calendaristic.:)
Prima de vacanta nu va trebui s-o restituiti , intrucat asa cum vi s-a spus ea se acorda proportional cu perioada lucrata ....
mi s-a spus ca va trebui sa restitui o parte din prima deoarece mi s-a acordat intregral (echivalentul unui salariu), inainte de suspendare am lucrat 7 luni dintr-un an calendaristic, si din cauza asta trebuie sa restituit contravaloare zilelor de concediu necuvenit si o parte din prima de vacannta, este corect asa?

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna si alte drepturi valy131960 valy131960 sint angajat in complexul energetic oltenia .iar in martie 2014 indeplinesc condiitile de pensionare .La ora actuala sint in concediu de odihna pe anul 2014 ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa concediu crestere copil???? Monica H. Monica H. o persoana venita din concediu de crestere copil poate beneficia de concediu de odihna pt perioada lucrata???? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna necuvenit corapeptea corapeptea Buna ziua, Am nevoie de un sfat urgent. Am un angajat care in perioada ian-martie a efectuat 21 de zile de concediu de odihna. Pe data de 03 aprilie a ... (vezi toată discuția)