avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna si alte drepturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna si alte drepturi

sint angajat in complexul energetic oltenia .iar in martie 2014 indeplinesc condiitile de pensionare .La ora actuala sint in concediu de odihna pe anul 2014 si beneficiez de 37 zile lucratoare si de prima de vacanta.......Daca in luna martie sau mai tirziu primesc decizia de pensionare voi fi obligat sa restitui bani pe zilele de concediu si din prima de vacanta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 20 Ianuarie 2014
Da, din cate cunosc, in CCM se prevede ca indemnizatia de concediu si prima de vacanta sa se restituie proportional cu perioada necuvenita. Mai bine reveniti acum la lucru, daca mai aveti concediu de efectuat.
Incercati sa verificati care sunt prevederile exacte ale CCM sau sunati direct la resurse umane si intrebati.
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2014
ana-cer, moderator
Daca ati primit indemnizatie de CO aferenta intregului CO , atunci va trebui sa restituiti cota -parte din indemnizatia primita aferenta zilelor de Co luate in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu pentru cresterea copilului erikapopa erikapopa in conditiile in care la revenirea din concediu de ingrijire copil 2 ani doresc sa incetez raportul de munca ne mai lucrand nici macar o zi mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Cerere demisie georgenecula76 georgenecula76 buna ziua , lucrez la o companie de stat (am lucrat pana pe 25 aprilie) ; am beneficiat pe parcursul anului 2011 de toate cele 24 de zile de concediu care mi ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna inainte de demisie mihaela vasilescu mihaela vasilescu cu data de 15 mai intentionez sa imi dau demisia dar inainte imi iau concediu de odihna 10 zile.Eu as mai beneficia doar de 4 zile de concediu aferente ... (vezi toată discuția)