avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Am o angajata care s-a casatorit si implicit si-a schimbat numele. Cum procedez cu modificarea in revisal ?
Cu stima Mihai
Cel mai recent răspuns: marian67 , utilizator 15:03, 13 Februarie 2012
Intrati in Revisal pe salariati -modificare, si-i modificati numele, la detalii puteti sa treceti certificatul de casat. nr. .. sau sentinta de divort nr.... dupa care transmiteti normal registrul ca la orice modificare.
salariati>modificare,din rubrica operatii>date salariat,si schimbati numele de familie al salariatei;am avut si eu un caz si am trecut numele de familie dupa casatorie iar in paranteza numele de familie dinaintea casatoriei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari cim pt salariat cu numele schimbat ca urmare a casatoriei annabela annabela Buna ziua. Inteleg ca ulterior casatoriei nu se incheie act aditional la CIM pt schimbarea numelui intrucat modificarea acestui element din CIM a intervenit in ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume casatorie BARBU ANA BARBU ANA Buna ziua, Se face act aditional la contractul de munca daca o salariata in urma casatoriei si-a schimbat numele si implicit si datele din cartea de ... (vezi toată discuția)
Legal sunt sotie sau nu? ContSters114404 ContSters114404 M-am casatorit in 1980, iar in 1991 am divortat. In urma casatoriei am doi copii care acum sunt de 19 si 21 ani. La divort am fost doar eu iar sotul nu a fost ... (vezi toată discuția)