Seful meu a propus angajatilor sa isi deschida cate o firma si sa acceseze fonduri pt achizitionarea unor utilaje de constructii prin masura 312. Accesarea fondurilor se va face de catre el printr-o procura de la notar.La fel si firma va fi administrata de el.Doreste sa acceseze pe mai multe persoane pt a fi sigur ca i se aproba macar o parte din ele.Fonduri=70% el=30%As dori sa stiu care este riscul pe care mi-l asum daca accept propunerea lui.
Multumesc
Cititi ghidul masurii 312 pentru a va edifica ce inseamna sa fiti beneficiar al masurii.
Apoi daca este clar, se pot face tot felul de scenarii, mai negre sau mai putin negre.
Care ar fi forma de asociere la care v-ati gandit?
Puteti demonstra eligibilitatea cofinantarii programului?
Daca are un plan de afaceri bine facut, precum am spus, nu este nevoie sa apeleze la aceasta "strategie".Oricum microintreprinderea are mai mare suport financiar pentru accesare, decat fiecare dintre voi, separat.
Daca doriti un raspuns mai clar, trimiteti intrebarea dvs.la OJPDRP din judetul dvs.
Ei sunt cei care verifica atat proiectul trimis cat si implementarea lui.
O conditie de eligibilitate este sa ceri finantare in calitate de beneficiar real al fondurilor. Daca actionezi ca interpus, se numeste simplu: frauda. Inclusiv cu implicatii penale.