avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lipsa gestiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lipsa gestiune

buna ziua. sunt marcel si sunt in urmatoarea situatie : la ultimul inventar am iesit lipsa o mare suma de bani. nu vreau sa le platesc acea suma. locul de depozitare al marfii e situat in acelasi spatiu in care mai sunt doua gestiuni. deseori vindem unul altuia. m-ar putea pune sa platesc acea suma integral? gestiunea e tinuta valoric, unele preturi difera de cel de intrare ,si s-au facturat produse care nu au intrare. ce se poate intampla ? va multumesc.

Cel mai recent răspuns: marcelpopi , utilizator 11:18, 14 Februarie 2012
Daca sunteti angajat cu contract de munca si aveti functie de gestiune si ati primit inventarul respectiv...normal ca veti plati. Ati putea sa faceti o expertiza....daca veti fitras si la raspundere penala conform legii.
Succes!
in aceeasi incapere mai sunt doi colegi.
raspund doar eu pentru neregulile constatate?

in principiu ce pedeapsa as putea primi?
cu executare sau suspendare ( nu voi avea posibilitatea de a plati presupusul prejudiciu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stocuri in custodie ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. As dori sa aflu cum se opereaza in programul de stocuri marfuri in custodie PRIMITE DE LA TERTI spre depozitare, fara a urma sa fie cumparate. ... (vezi toată discuția)
Raport de gestiune obligatoriu ?-rugaminte pentru un sfat juridic Liana Vecon Liana Vecon Este legal ca un magazin de desfacere cu amanuntul sa nu conduca Raport de gestiune ? In speta este vorba despre un contract de comision intre doua persoane ... (vezi toată discuția)
Inventar minus, acuzat de furt! mihaicostache mihaicostache Buna ziua! Ma numesc Costache Mihai si sunt disperat! Prietena mea este angajata la o firma care se ocupa cu vanzarea articolelor de incaltaminte. In ... (vezi toată discuția)