Angel Dan Andrei 
	    	Consilier juridic

Angel Dan Andrei 
	    	Consilier juridic	    

Cristina Lucache 
	    	Alte profesii

Cristina Lucache 
	    	Alte profesii	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 rsebastian	                   

Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)
	                    rsebastian	                   

Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)

bionela5	                   

am cumparat o casa acum cinci ani cu imprumut de la banca valoare destul de mare a fost nevoie de coplatitor pe linga salariul meu si al sotului, ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
	                    bionela5	                   

am cumparat o casa acum cinci ani cu imprumut de la banca valoare destul de mare a fost nevoie de coplatitor pe linga salariul meu si al sotului, ipoteca pe ... (vezi toată discuția)

dritaS	                   

am ramas in urma cu achitarea ratelor la banca(lunar am depus o suma, dar mai mica 100 ron in loc se 370 ron ) iar acum am primit o somatie de executare ... (vezi toată discuția)
	                    dritaS	                   

am ramas in urma cu achitarea ratelor la banca(lunar am depus o suma, dar mai mica 100 ron in loc se 370 ron ) iar acum am primit o somatie de executare ... (vezi toată discuția)