Buna ziua. Am si eu o problema. Mi-a venit o somatie de executare silita de la un executor judecatoresc, precum ca, in termen de 1 zi de la primirea somatiei sa platesc 19.060,44 lei din care 2.324,57 lei cheltuieli de executare. Am luat legatura cu acest executor si i-am spus ca nu am bunuri mobile si imobile pe numele meu si sunt in ingrijire copil pentru 2 ani. Mi-a comunicat ca trebuie sa ma prezint in maxim 10 zile lucratoare la biroul dansului si sa dau o declaratie cu ce bunuri detin si ca nu pot plati acum aceasta suma enorma. Trebuie neaparat sa ma duc sa dau declaratie? Daca ma leg la cap si picioare? Casa este a socrilor mei, noi suntem divortati dar stam impreuna, iar bunurile din casa sunt de la parinti si socri.
Un sfat, va rog frumos.
In somatie scrie dosar 611/2010 iar data este 03 februarie 2012. Daca dosarul este inregistrat in 2010 nu s-a perimat executarea silita? Imi cer scuze daca insist prea mult pe acest subiect. I-am spus domnului executor ca nu am bunuri mobile si imobile si m-a intrebat daca vreau sa facem plata in rate, i-am comunicat ca nu am de unde plati din 1000 lei indemnizatie + alocatie si 2 copii in ingrijire. Ce se intampla in cazul asta?
poprirea pe salariu ati avut-o pentru acelasi credit ? pana cand ati avut poprirea pe salariu ?
Nu se intampla nimic daca nu aveti de unde plati. Declaratia in legatura cu bunurile dvs nu va obliga la nimic. Ii e de folos executorului sa intocmeasca procesul verbal.. are de dat si el un raport catre creditor ca nu are ce executa.
Nu, acea poprire a fost pentru alt credit. Dar faptul ca pe somatie scrie dosar nr.611/2010 si data de 03 februarie 2012 ce inseamna? Asta nu inteleg eu.
Va multumesc pentru raspunsuri. In 10 zile lucratoare ma duc sa dau aceasta declaratie cu privire la bunurile mobile si imobile pe care nu le am si o sa duc si o adeverinta de la directia de taxe si impozite precum ca nu am nimic pe numele meu.
Executare silita
ioana71
Buna dimineata.
Am primit si eu o somatie mobiliara de la un executor judecatoresc in valoare totala de 11.273.85 lei. Sunt somata sa platesc suma aceasta in ... (vezi toată discuția)
Cerere de staruinta
roian
buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta.
Acum 3 ani am primit de la executorul judecatoresc o incuviintare silita pentru un ... (vezi toată discuția)