avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executare silita

Buna ziua. Am si eu o problema. Mi-a venit o somatie de executare silita de la un executor judecatoresc, precum ca, in termen de 1 zi de la primirea somatiei sa platesc 19.060,44 lei din care 2.324,57 lei cheltuieli de executare. Am luat legatura cu acest executor si i-am spus ca nu am bunuri mobile si imobile pe numele meu si sunt in ingrijire copil pentru 2 ani. Mi-a comunicat ca trebuie sa ma prezint in maxim 10 zile lucratoare la biroul dansului si sa dau o declaratie cu ce bunuri detin si ca nu pot plati acum aceasta suma enorma. Trebuie neaparat sa ma duc sa dau declaratie? Daca ma leg la cap si picioare? Casa este a socrilor mei, noi suntem divortati dar stam impreuna, iar bunurile din casa sunt de la parinti si socri.
Un sfat, va rog frumos.
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 22:59, 16 Februarie 2012
...numarul acela mai mult ca sigur este numarul dosarului de executare,parerea mea este ca sa nu dati nici o declaratie,exista davada ca v-a fost comunicata?tot nu aveti bunuri,tot nu are ce sa va ia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia si perimarea executarii silite vali70 vali70 in anul 2005 am contractat un credit de 20000 lei, pe doi ani, pe firma al carui actionar si admin eram, credit garantat cu un contract de garantie personala ... (vezi toată discuția)
Executare silita ioana71 ioana71 Buna dimineata. Am primit si eu o somatie mobiliara de la un executor judecatoresc in valoare totala de 11.273.85 lei. Sunt somata sa platesc suma aceasta in ... (vezi toată discuția)
Cerere de staruinta roian roian buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta. Acum 3 ani am primit de la executorul judecatoresc o incuviintare silita pentru un ... (vezi toată discuția)