Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Evaluator Petrescu Cezar 
	    	Evaluator

Evaluator Petrescu Cezar 
	    	Evaluator	    

andreigrigoriu 
	    	Moderator

andreigrigoriu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 iond708	                   

Am depus un dosar la ANRP pe legea 247. Intrebarea mea este ,in cat timp este legal ,sa primesc instiintare ,pentru a fi evaluat acest dosar. 
Ar fi minunat ... (vezi toată discuția)
	                    iond708	                   

Am depus un dosar la ANRP pe legea 247. Intrebarea mea este ,in cat timp este legal ,sa primesc instiintare ,pentru a fi evaluat acest dosar. 
Ar fi minunat ... (vezi toată discuția)

themis	                   

ICCJ s-a pronuntat, prin Decizia nr.27/2011, in sensul ca:
[i]Acţiunile în acordarea de despăgubiri băneşti pentru imobilele preluate abuziv, imposibil ... (vezi toată discuția)
	                    themis	                   

ICCJ s-a pronuntat, prin Decizia nr.27/2011, in sensul ca:
[i]Acţiunile în acordarea de despăgubiri băneşti pentru imobilele preluate abuziv, imposibil ... (vezi toată discuția)

bruneta87	                   

buna ziua!am si eu mai multe intrebari la care sper sa imi puteti raspunde.vreau sa deschid succesiunea,tatal meu este mort de 15 ani,suntem 5 ... (vezi toată discuția)
	                    bruneta87	                   

buna ziua!am si eu mai multe intrebari la care sper sa imi puteti raspunde.vreau sa deschid succesiunea,tatal meu este mort de 15 ani,suntem 5 ... (vezi toată discuția)