avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dosar depus la ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dosar depus la ANRP

Am depus un dosar la ANRP pe legea 247. Intrebarea mea este ,in cat timp este legal ,sa primesc instiintare ,pentru a fi evaluat acest dosar.
Ar fi minunat sa primesc un raspuns pe adresa de mail.
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 00:15, 12 Noiembrie 2011
Stimate domn,

CEDO, până în momentul de față, a declarat Fondul Proprietatea ca fiind nefuncțional.

Având drept punct de plecare cazul Strain v. România și culminând cu deschiderea procedurilor-pilot în cazurile Atanasiu și alții, Solon v. România, această nefuncționalitate a fost întărită în jurisprudența CEDO.

Astfel, în momentul de față, puteți introduce, cu succes, o cerere la CEDO argumentând pierderea propreității prin nefuncționalitatea sus-amintită.

Cu stima.

in primul rand.....din ce an dateaza dosarul dvs la ANRP?
nu va instiinteaza nimeni de la ANRP ca dosarul dvs a fost transmis la evaluator. nu au obligatia de a va comunica in scris, acasa, acest fapt.
puteti afla daca dosarul a fost trimis sau nu evaluatorului...ori adresand o cerere scrisa in mod explict in acest sens, cerere al carei termen legal de solutionare este de 30 de zile, ori mergand personal la sediul ANRP si sa adresati intrebarea direct consilierului. Mai exista si varianta de a incerca sa va interesati telefonic, la numerele lor afisate pe site-ul oficial, insa regula este ca ori suna ocupat in cotinuu, ori nu raspunde nimeni (in timpul orelor de program evident).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarea cedo in cazurile pilot impotriva romaniei - art. 1 protocol 1 conventie Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Anunt pe aceasta cale, in premiera, ca [b]pe 12 Octombrie, CEDO va publica hotararea in cazurile pilot impotriva Romaniei privind nerespectarea Art. 1 din ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 camelia_g camelia_g Am avut o casă care a fost demolată în anul 1984. Mi s-au dat banii pe casă, iar pentru terenul cu suprafaţa de 310 m2 nu mi s-a dat nimic. Am făcut o ... (vezi toată discuția)
Cauza pilot atanasiu contra romaniei - cedo cassy cassy buna seara ! stie cineva care este stadiul actual al pozitiei statului roman raportat la implementarea recomandarilor CEDO din cauza pilot Atanasiu contra ... (vezi toată discuția)