avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... CUM POT DA IN JUDECATA UN JURNALIST
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

CUM POT DA IN JUDECATA UN JURNALIST

Am avut neplacuta surpriza sa apar intr-o rubrica de comentarii pe un articol din presa onlin. Comentariile nu aveau nimic in comun cu, continutul articolului. Sa fiu mai explicit. O publicatie onlin permite oricarui utilizator al unui PC sa transmita diverse comentarii josnice la adresa unora sau altora. Eu ca persoana fizica cum ma pot apara impotriva acestor publicatii.
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 22:12, 14 Februarie 2012
dovedind contrariul celor afirmate se poate vorbi de o defaimare a imaginii (pe care repet trebuie sa o sustineti cu probe)....ulterior ii puteti actiona in justitie printr-o actiune in pretentii ...
sa mai tineti cont si de ''libera exprimare'' a jurnalistilor ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare si calomnie, incadrare donmarcoluciano donmarcoluciano Buna ziua dragi avocati forumisti, Doresc sa aflu niste raspunsuri, daca se poate, inainte de a consulta un avocat, unde se incadreaza defaimarea si ... (vezi toată discuția)
Incalcarea drepturilor de autor? Ades Ades Buna ziua! Am lucrat ca jurnalist pentru un cotidian (contract de munca), articolele semnate de mine au aparut ca atare, la vremea respectiva (noiembrie ... (vezi toată discuția)
Somatie stergere articol - prejudicii imagine alex212 alex212 Am primit o somatie din partea unei firme [i]Catre: Hosting Cu domiciliul in ... Subscrisa x cu sediul in Bucuresti, .... in calitate de detinator al ... (vezi toată discuția)