avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Casare si trimitere spre rejudecare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Casare si trimitere spre rejudecare

Mi-a fost admis un recurs la curtea de apel si s-a dispus casarea si trimiterea spre rejudecare aceleiasi instante, ce inseamna asta? se rejudeca de tribunal sau de curtea de apel? cat dureaza pana primesc termen? am sanse de castig?
Cel mai recent răspuns: mobexport , utilizator 18:12, 6 Martie 2012
multumesc mult de informatii! mi-e cam greu sa ajung la CA...alte metode de a afla?
Nu prea sunt alte posibilitati. Doar prin procura sa mearga altcineva. Incercati sa vorbiti cu cei de la arhiva daca le puteti trimite o cerere si taxa de timbru prin posta. Hotararile de la CA nu se comunica.
as putea sa astept sa se dea termen la tribunal si sa studiez dosarul acolo, nu? ce m-ar mai putea instanta sa fac?
cam care dintre motivele de casare ar putea fi in cazul unei cerere de chemare in judecata pentru recuperarea taxei auto?
Da. puteti asstepta si studiati dosarul la Tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac adinutza.2008 adinutza.2008 Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)
Actiune insuficient timbrata vasilemb vasilemb Buna ziua, Tribunalul Ilfov a emis recent o sentinta definitiva ce a fost atacata prin apel de catre debitoare pe motiv ca taxa de timbru platita de ... (vezi toată discuția)
Casare cu rejudecare omatcons omatcons Bună ziua. Am un proces în calitate de pârât având ca obiect -fond funciar-, la o judecătorie din MM. În primă instanţă acţiunea reclamantului a ... (vezi toată discuția)