avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... CONSULTANTA FONDURI EUROPENE NERAMBURSBILE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE NERAMBURSBILE

Ma intereseaza foarte mult un consultant pe probleme de accesare fonduri europene, in speta pentru masura 313. Daca imi puteti da informatii de contact cu firme, persoane care au intocmit si obtinut fonduri de aceasta natura. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: GabrielPt , utilizator 14:41, 16 Februarie 2012
APDRP va este cel mai bun consultant gratuit si implicat in program, cautati aici:
[ link extern ] /
la informatii utile gasiti si consultanti privati.
APDRP nu intocmeste proiecte. De acolo se obtin cel mult informatii, dar exista riscul maxim sa fiti trimisi spre firme "agreate" de persoana care va raspunde. De mult ori, firmele "agreate" nu sunt deloc competente, pentru ca tocmai de aceea au nevoie de "agrement"; cei competenti isi gasesc singuri clientii.

Cautati singura si alegeti un consultant cu vechime pe piata si portofoliu. Onorariile nu sunt mici, asa ca daca o oferta suna prea buna ca sa fie adevarata, cel mai probabil asa si este: o tzeapa. Nu achesati la nicio oferta de tip abonament sau subscriptie: un consultant serios percepe onorariu pe lucrare, esalonat, inclusiv cu avans. De asemenea, nu este neobisnuit ca un consultant cu experienta sa va tarifeze inclusiv informarea initiala, pentru ca oamenii buni sunt foarte cautati si isi permit sa-si selecteze clientii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile elena - alina elena - alina doresc sa accesez fonduri nerambursabile pentru infiintarea unei ferme de pasari. am fost contactata de o firma care spune ca ma poate ajuta in elaborarea ... (vezi toată discuția)
Intrebare shoarec shoarec vreau sa imi fac o fabrica de produse din lemn, in mediul rural. terenul il am, imi mai trebuie constructia si utilajele, deci undeva la 50.000 euro. ce si cum ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)