avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA taxare inversa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

taxare inversa

Emit facturi de vanzare cu taxare inversa pe care nu specific suma, doar scrie " taxare inversa. Nedumerirea mea este in junalul de vanzari trebuie sa apara valoarea facturii la col. " Bunuri si serv cu taxare inversa " sau in col. " Alte livrari de bunuri si prest serv cu drept de deducere"? O alta nedumerire o am cu facturile de penalitati emise fara tva- este corect? si in jurnal trebuie sa fie la col. "Livrari de bunuri si prest serv. fara drept de deducere" Este corect?

Alte discuții în legătură

Cum completez jurnalul de vanzari ca si pfa neplatitor de tva, sistem real??? Andreea7777 Andreea7777 Unde trec valoarea facturilor emise in jurnalul pt vanzari? La coloana 17 sau 18? Col. 17 Livrari de bunuri scutite fara drept de deducere sau Col. 18 ... (vezi toată discuția)
Taxarea inversa la tva carmen72 carmen72 Va rog sa ma ajutati?? Ce inseamna taxarea inversa??? cine plateste tva-ul de fapt??? am inteles ca furnizorul scrie taxare inversa pe factura, beneficiarul ... (vezi toată discuția)
Mod completare "jurnal de vanzari" - tva cristian_conea cristian_conea Am gasit formularul \"Jurnal de vanzari\" la adresa: http://www.contacafe.ro/top... Am 2 intrebari: 1. unde inregistrez o factura emisa in momentul ... (vezi toată discuția)