avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării card de credit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

card de credit

Va salut. Cecilia ma numesc si doresc sa obtin un card de credit. La ghiseul agentiei la care am cerut detalii despre acest produs mi s- a spus ca nu beneficiaza de perioada de gratie la retragerile de numerar. Contactand telefonic un operator al bancii (nu stiu daca pot mentiona numele bancii...), acesta mi- a spus ca exista o oferta pe perioada nedeterminata in care cardurile de credit beneficiaza de perioada de gratie si la extragerile de numerar. Revenind la ghiseu, operatorul de ghiseu ia legatura cu banca centrala si- mi confirma ce mi s- a spus telefonic, respectiv, faptul ca intr- adevar cardul are perioada de gratie la retragere. Problema mea este ca acum sunt neincrezatoare... Cum imi pot da seama concret care este varianta reala. Mi- e teama sa nu existe clauze ascunse in contractul de creditare. Va rog respectuos sa- mi sugerati ce ar trebui sa verific in mod deosebit in contract pentru a- mi da seama daca acest card beneficiaza sau nu de perioada de gratie la retragerea de numerar. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:15, 15 Februarie 2012
Initial nu au beneficiat.. de ceva timp insa , beneficiaza si retragerile de numerar de perioada de gratie. Practic, daca platiti cat si cand trebuie .. costurile sunt doar comisionul de administrare anual si eventual comision de retragere numerar ...daca e cazul ( in jur de 1%).
Poate aflati informatii de pe site-ul bancii .
Daca cititi cu atentie contractul inainte de a-l semna, nu veti avea surprize mai tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card maitairina maitairina Buna ziua. Ieri am mers la agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala unde am facut o cerere ca alocatia copiiilor sa intre pe card. Daca pe cerere an ... (vezi toată discuția)
Banca incearca sa ma ajute ? ErzsebetSZ ErzsebetSZ Buna tuturor. Ceva neobisnuit s-a intamplat si mi-e teama ca sunt eu naiva. As aprecia parerea cuiva specializat sau patit :) Am restante la un card de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca .... danielhustiu danielhustiu Buna seara. Prietena mea are 2 carduri de credit si de cateva luni are numai probleme cu banca. Problema suna cam asa: Acum cateva luni prietena mea a ... (vezi toată discuția)