avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... amiabila in caz de accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

amiabila in caz de accident

buna seara,daca am avut un accident rezultat cu avarii usoare si nu sunt vinovat,daca ma inteleg amiabil asta inseamna ca trebuie sa ii dau si eu asigurarea mea? eu imi repar masina pe asigurarea lui si el isi repara masina pe asigurarea mea? va multumesc
Cel mai recent răspuns: taur36 , utilizator 11:15, 18 Februarie 2012
Soferul care recunoaste ca este vinovat de producerea evenimentului rutier acorda asigurarea sa partii careia ia cauzat prejudicii la autoturism
Dvs nu aveti obligatia sa puneti la dispozitie asigurarea dvs
numai soferul vinovat are aceasta obligatie , dvs nu
numai in caz de culpa comuna sunteti oblidat sa-i asigurare dvs , dar atentie in caz de culpa comuna asiguratorul plateste numai 50 % din paguba iar dvs restul
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
ContSters204855, utilizator
Nu, dvs. fiind nevinovata veti repara masina pe RCA-ul vinovatului sau pe propriul casco(daca aveti), iar celalalt participant la trafic pe casaco al lui sau daca nu are, pe cheltuiala proprie.
va multumesc din suflet,o zi frumoasa
constatarea intocmita de politist sta la baza concilieri amiabile ,daca s-a stabilit dubla vinovatie ,reparatiile se suporta de fiecare pe baza asigurari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare c/val reparatie efectuata pe rca de la asigurat de catre asigurator fica fica In data de 20.06.2007 a avut loc un accident de circulatie intre 2 autoturisme , ambele suferind avarii. In acest eveniment a fost implicat soferul A si ... (vezi toată discuția)
Accident usor Cineva06 Cineva06 Buna zua, As dori sa ma ajutati cu o speta mai atipica. Doua autovehicule circula pe \"minunatele\" noastre sosele din sensuri diferite. Axul soselei este ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am nevoie de o mica lamurire din partea dumneavoastra ... Gabriel19_82 Gabriel19_82 Buna seara, Am nevoie de o mica lamurire din partea dumneavoastra daca este posibil. In data de 12.08.2020 m-am deplasat la piata din orasul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)