avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract sportiv
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract sportiv

Buna seara, sunt antrenor la un club sportiv din Bucuresti si am o mare nelamurire.
Recent 2 sportivi legitimati la club, care au contracte sportive semnate cu clubul pe 4 ani, au primit suspendare din partea clubului pe o perioada nedeterminata conform regulamentului clubului.
Vazand acest lucru sportivii si-au facut un club sportiv la care sunt membrii fondatori.
Intrebarea mea este urmatoarea: Acesti sportivi, fiind membrii fondatori ai unui alt club pot trece peste contractul sportiv semnat cu clubul meu???
Ei pot participa la competitii fara acordul clubului cu care au contract in vigoare???
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 16 Februarie 2012
Vedeti ce prevede in acest sens regulamentele interne ale clubului, dar si regulamentul federatiei la care sunteti afiliat.
Exista aceasta posibilitate, insa nu pot juca sub culorile acelui club pe care l-au infiintat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea unui sportiv dintr-un club geoni geoni Ce pasi trebuie urmati pentru a retrage de la un club sportiv scolar a unui sportiv care nu a participat pana acum la vreo competitie sportiva? Este suficienta ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare sportiv strain ETor ETor Cazul este urmatorul: Sportiv cu dubla cetatenie care are resedinta in Romania dar reprezinta o federatie straina doreste sa obtina sponsorizari din partea ... (vezi toată discuția)
Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un ... sandutudorache sandutudorache Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un club de baschet dar din cauza programului scolar nu putea ajunge la orele de antrenament . Acum ... (vezi toată discuția)