avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale bonuri masa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

bonuri masa

as vrea sa va intreb :
Daca un salariat nu are un program de lucru de 8 ore ( are mai putin) si este la al doilea loc de munca poate beneficia de bonuri de masa?
Cel mai recent răspuns: Cosmin Sighiartau , Consilier juridic 08:32, 7 Noiembrie 2008
Sigur ca da.Doar ca va primi bonuri proportional cu timpul lucrat
Indiferent de numarul locurilor de munca bonurile de masa se pot da angajatilor , la initiativa angajatorilor (adica daca vrea .. iti da, daca nu .. nu). Faptul ca nu sunteti cu norma intreaga - 8 ore, aceste bonuri se recalculeaza si se da corelat cu numar de ore lucrate, sau cum doreste angajatorul.

Dar aici ramane la latitudinea angajatorului, din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 locuri de munca tichete de masa caataalin caataalin Buna ziua. Am si eu o intrebare. De curand m-am angajat la o societate cu program de 4 ore pe langa jobul cu norma intreaga pe care il am, la aceasta societate ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)
Bonuri de masa blotunga blotunga Buna ziua! Daca cineva are norma de baza la firma X, si pe baza contractului are dreptul la bonuri de masa, este legal ca sa primeasca doar jumatate din ... (vezi toată discuția)