avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum poate inceta contractul de munca astfel incat sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum poate inceta contractul de munca astfel incat sa beneficiez de somaj?

am intampinat o problema in ultima perioada a activitatii mele in munca, desi am facut un compromis la semnarea contractului pt muncitor necalificat cu toate ca atributiile mele depasesc aceasta "functie" exercitand activitatea de manager productie, supervisor plus putina gestiune in ultimele 2-3 luni nu mi-am "vazut" salariul, motivele : zapada foarte multa, conditii improprii de desf. a activitatii de prod. , ger, apa etc. cu toate ca prezenta cat si munca a fost din belsug. Ca solutie dupa o mica discutie cu administratorul (patronul) firmei , i-am cerut daca nu poate sa-mi ofere salariul cuvenit sa-mi ofere somajul macar , raspuns: nu se poate sa-mi incheie contractul ca sa pot beneficia de somaj , ca dansul nu mai poate angaja. Ce solutii imi puteti oferii...ca sa-mi inchid contractul sa pot beneficia de somaj ( macar sunt ceva bani, imi pot platii facturile lunare cu ei daca salariul nu l-am mai vazut...)
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
deejaydanyaero, utilizator
Cel mai recent răspuns: deejaydanyaero , utilizator 09:29, 4 Martie 2012
multumesc mult pt raspunsuri, s-a rezolvat, am demisionat pt ca am gasit un loc nou de munca. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa iau somaj? andreearicu andreearicu Buna ziua, Am lucrat la o firma timp de cca 2 ani, iar dew o saptamana am fost eliberata din functie doar verbal,dupa care am fost rechemata la ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de indemnizatie de somaj? kosty_bancila kosty_bancila Am si eu o intrebare sunt angajat la o firma de paza de un an de zile si pana acum eram 3 angajati in acel loc acum patronul a hotarat sa ramana doar 2 din ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa-mi semnez demisia Niculescu C-tin Ilie Niculescu C-tin Ilie sunt electrician intr-o societate comerciala cu contract de munca nedeterminat.Am fost in concediu medical si cand m-am intors la servici angajatorul mi-a spus ... (vezi toată discuția)