cristina_mihaela 
	    	Utilizator

cristina_mihaela 
	    	Utilizator	    

Av. Marian Bîrlădeanu 
	    	Avocat

Av. Marian Bîrlădeanu 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Daca o decizie definitiva s-a pronuntat la data de 11 aprilie 2008, dar a fost redactata la data de 2 iunie 2008, care este data pana la care poate fi facuta o plangere la CEDO?
Multumesc
 mark2k2 
	    	Utilizator

mark2k2 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Daca o decizie definitiva s-a pronuntat la data de 11 aprilie 2008, dar a fost redactata la data de 2 iunie 2008, care este data pana la care poate fi facuta o plangere la CEDO?
Multumesc
~ final discuție ~
 eugen68octavian	                   

Bună seara.
Doresc să ştiu dacă la recurs pot invoca legislaţia CEDO şi mai ales, dacă mi se respinge recursul şi fac plângere la CEDO această ... (vezi toată discuția)
	                    eugen68octavian	                   

Bună seara.
Doresc să ştiu dacă la recurs pot invoca legislaţia CEDO şi mai ales, dacă mi se respinge recursul şi fac plângere la CEDO această ... (vezi toată discuția)

iuliana26	                   

Poate fi durata excesiv de mare a judecatii(10 ani de zile) motiv pentru sesizarea CEDO? 
In cat timp poate fi solutionata cererea mea catre CEDO?Care sunt ... (vezi toată discuția)
	                    iuliana26	                   

Poate fi durata excesiv de mare a judecatii(10 ani de zile) motiv pentru sesizarea CEDO? 
In cat timp poate fi solutionata cererea mea catre CEDO?Care sunt ... (vezi toată discuția)

goina4444	                   

Buna ziua.Daca ultima cale de atac nu_mi este favorabila cum pot sa fac plangere la cedo?Multumesc. (vezi toată discuția)
	                    goina4444	                   

Buna ziua.Daca ultima cale de atac nu_mi este favorabila cum pot sa fac plangere la cedo?Multumesc. (vezi toată discuția)