avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare-cumparare teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare-cumparare teren extravilan

care sunt actele necesare pentru vanzarea unui teren agricol extravilan?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 20:15, 16 Februarie 2012
Titlul de proprietate, pe numele vânzătorului, certificat de atestare fiscală din care să rezulte că sunt plătite taxele şi impozitele, carte funciară şi extras de informare de la cartea funciară din care să rezulte că terenul este liber de sarcini.
Extrasul de carte funciara il puteti solicita dupa ce se intocmeste o documetatie cadastrala si se intabuleaza terenul la OCPI.
Va trebuie doar incheierea de intabulare. In vederea vanzarii se scoate extras de autentificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa inchei un contract de vanzare-cumparare teren agricol intre arendator si arendas, dupa efectuarea formalitatilor de publicitate? vlsdan vlsdan In urma intelegerii de comun acord (arendator - arendas) a fost convenit pretul si conditiile vanzarii-cumpararii terenului agricol aflat in arenda, dupa ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. pentru vanzarea unui teren arabil extravilan, ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata. Pentru vanzarea unui teren arabil extravilan, ce acte sunt necesare. De asemenea este necesara efectuarea unei topografii? Precizez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare teren iulia bumbu iulia bumbu Am titlu de proprietate a unui lot de pamant intravilan, am cadastru facut la el , intrebarea mea este ce acte imi mai trebuiesc pentru a-l putea vinde (vezi toată discuția)