avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda ITM

O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont de trezorerie si cam atat ...OP-ul trebuie intocmit pe programul de OPFV si daca la CUI beneficiar trec CUI-ul firmei sau al ITM-ului ? Am verificat in lista de IBAN din programul de OPFV si am regasit contul indicat in PV la venituri din amenzi .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 17 Februarie 2012
Preluati contul de la trezorerie din procesul verbal pe care spuneti ca l-ati gasit in lista de conturi. Nu treceti cui la beneficiar. Generati op in dublu exemplar cu care mergeti la banca.
inteleg ce spuneti dvs. , dar eu trebuie sa trec in OP fie beneficiar bugetul de stat si CUI firma , fie ITM-ul si CUI-ul corespunzator ...
am contul in PV RO05TREZ62120350101XXXXX - Ven.din amenzi si alte sanctiuni aplicate potrivit dispoz.legale (la Trezoreria Timisoara )
I.T.M. Jud.TIMIS
CUI 12321276

Dar de ce nu dat un telefon la ei sa-i intrebati cine e beneficiarul?

Maine ma uit la serviciu si va spun unde am platit noi amenda...
Stiu k unele amenzi se fac venit la bugetul de stat , altele la bugetul local, altele la institutia care aplica amenda....


Sumele provenite din amenzile aplicate persoanelor juridice în conformitate cu legislaţia în vigoare se fac venit integral la bugetul de stat, cu excepţia celor aplicate, potrivit legii, de autorităţile administraţiei publice locale şi amenzilor privind circulaţia pe drumurile publice, care se fac venit integral la bugetele locale.

Alte discuții în legătură

Plata tva din banca prin op electronic klm0909 klm0909 Buna ziua, Pot sa platesc TVA-ul din contul firmei, prin OP electronic (aplicatia de internetbanking a bancii unde am deschis contul), in contul IBAN aferent ... (vezi toată discuția)
Taxe salarii elascurtu elascurtu Buna:) As vrea sa stiu si eu in ce conturi IBAN ale trezoreriei se platesc taxele aferente salariilor (CCI, somaj pers, somaj unit, cass pers, cass unitate, ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata anaf puicuta puicuta Am o rugaminte: daca poate cineva sa ma ajute sa complectez un OP catre ANAF, reprezentand o retinere din salar a unui angajat in urma unei adrese de poprire ... (vezi toată discuția)