avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda ITM

O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont de trezorerie si cam atat ...OP-ul trebuie intocmit pe programul de OPFV si daca la CUI beneficiar trec CUI-ul firmei sau al ITM-ului ? Am verificat in lista de IBAN din programul de OPFV si am regasit contul indicat in PV la venituri din amenzi .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 17 Februarie 2012
leuca_luminita a scris:

I.T.M. Jud.TIMIS
CUI 12321276

Dar de ce nu dat un telefon la ei sa-i intrebati cine e beneficiarul?

Maine ma uit la serviciu si va spun unde am platit noi amenda...
Stiu k unele amenzi se fac venit la bugetul de stat , altele la bugetul local, altele la institutia care aplica amenda....


Revin.. am incercat sa verific unde am platit amenda dar nu mai am in calculator programul de OP/FV din 2010, imi pare rau..
La CUI beneficiar nu aveti cum sa treceti CUI-ul firmei .... pentru amenzi achitate, rubrica "Beneficiar" se completeaza astfel:
- pentru amenzile datorate bugetelor locale se înscrie denumirea unitatii administrativ-teritoriale în contul careia se achita suma;

- pentru amenzile datorate bugetului de stat se înscrie:
a) denumirea unitatii din care face parte agentul constatator care a aplicat amenda/buget de stat, în situatia în care în procesul-verbal de constatare a contraventiei s-a consemnat codul fiscal al acestuia;
b) buget de stat, în situatia în care în procesul-verbal de constatare a contraventiei nu s-a consemnat codul fiscal al unitatii din care face parte agentul constatator.
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
am sunat si eu la ITM Timis , la Contabilitate , si mi-au spus ca amenzile nu le urmaresc ei , sunt ale bugetului de stat ca beneficiar si in OP sa trec CUI -ul firmei .....
Se trece CUI-ul firmei numai la platitor .. la beneficiar vedeti ce v-am scris mai sus ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva din banca prin op electronic klm0909 klm0909 Buna ziua, Pot sa platesc TVA-ul din contul firmei, prin OP electronic (aplicatia de internetbanking a bancii unde am deschis contul), in contul IBAN aferent ... (vezi toată discuția)
Taxe salarii elascurtu elascurtu Buna:) As vrea sa stiu si eu in ce conturi IBAN ale trezoreriei se platesc taxele aferente salariilor (CCI, somaj pers, somaj unit, cass pers, cass unitate, ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata anaf puicuta puicuta Am o rugaminte: daca poate cineva sa ma ajute sa complectez un OP catre ANAF, reprezentand o retinere din salar a unui angajat in urma unei adrese de poprire ... (vezi toată discuția)