avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA factura Wizz Air
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA factura Wizz Air

Buna ziua,

Am cumparat un bilet de avion pe firma de la WizzAir . Am primit factura de la Wizz Ungaria , factura este fara tva . Trebuie sa inregistrez tva-ul pentru factura la noi ? Este taxare inversa ? Sau doar pun toata suma pe cheltuieli ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mutzunake , utilizator 09:02, 9 Martie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc de raspuns . Trebuie sa declar factura aceasta in declaratia 390?
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc frumos .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, modificare declarații, 092, modificare declaratii din urmă Petrovic Petrovic Vreau să vă întreb ce declarații trebuie să depun în contextul de mai jos: În decembrie 2018 m-am înregistrat ca PFA, fără TVA, CAEN-uri de sistem ... (vezi toată discuția)
Regim tva - factura din ue pentru bilet de avion dobrea.katalina dobrea.katalina O SOCIETATE DIN ROMANIA, CU CAPITAL BELGIAN, PLATESTE FACTURA DE AVION, ORI DE CATE ORI SEFII DIN BELGIA VIN IN ROMANIA. SOCIETATEA DIN GRUP, DIN BELGIA NE ... (vezi toată discuția)
Decont tva si declaratie 390 pentru servicii transport florinita florinita Au fost achizitionate online, cu cardul, in lei bilete transport cu avionul cu plecare si sosire in Bucuresti. Compania aeriana de transport cu sediul in ... (vezi toată discuția)