avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto cu probleme
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto cu probleme

Buna ziua.Un coleg a cumparat un autoturism si a incheiat un contract de vinzare-cumparare la un birou de acte din Deva .Propietarul masini fiind din Brad.,jud Hunedoara.Propietarul refuza sa-i dea certificatul fiscal pt. a inmatricula masina.Colegul meu ,printr-un avocat i-a trimis o somatie confirmata de primire cu termen 14.02.2012. Nu a primit nici un raspuns.Ce se poate face in cazul acesta ?
Poate sa-i returneze masina propietarului ,si in ce conditii ?Care sunt sansele de a obtine bani sau posibilitatea de a inmatricula masina.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:37, 17 Februarie 2012
Daca in solutionare deja este implicat aparator,atunci acesta are cunostiinta despre solutionare prin instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare de masina pomik pomik buna ziua vreau sa va spun intamplarea mea sunt utilizatorul unei masini in baza unui contract de comodat incheiat intre mine si proprietarul masinii care este ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto mariusastra mariusastra Buna ziua am vandut o masina in anul 2015 un matiz la o firma de pizza propietarul acelei pizzari era sau mai este un italian am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
(ajutor) cumparare auto radiat din circulatie mihai2009 mihai2009 Buna ziua, Am urmatoarea problema pentru care am nevoie de ajutor dumneavoastra. Doresc sa cumpar un autoturism pentru a il dezmembra. Problema este ca ... (vezi toată discuția)