avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dupa incheierea actului de vanzare-cumparare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dupa incheierea actului de vanzare-cumparare vanzatorul refuza sa dea certificatul fiscal

Ce solutii vedeti Dvs in cazul in care X a cumparat o masina de la Y, care dupa perfectarea contractului de v-c refuza sa dea si certificatul fiscal ?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 21:35, 17 Februarie 2012
da, e clar ca e singura solutie, daca nu vrei sa anulezi actul de v-c (ca sa nu mai mentionam posibilitatea ca vanzatorul sa nu poata fi executat, caz in care ramai cu masina ca piesa de muzeu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal nu corespunde (ca data) cu contractul de v-c auto lct_adi lct_adi Buna ziua. In luna Septembrie/2012 am cumparat un autoturism din Germania pentru care am scos primele numere provizorii (rosii) .La sfarsitul aceleiasi luni ... (vezi toată discuția)
Probleme inscriere autoturism ali84 ali84 Buna ziua, Am cumparat de curand un autoturism de buna credinta de la o persoana care are datorii la primarie si nu vrea sa le plateasca. Normal ca eu nu ... (vezi toată discuția)