avvalentina 
	    	Utilizator

avvalentina 
	    	Utilizator	    

andreigrigoriu 
	    	Moderator

andreigrigoriu 
	    	Moderator	    

andreigrigoriu, moderator
 andreigrigoriu, moderator 	
			~ final discuție ~
 Raducanu Alexandru	                   

Buna ziua,
Un vecin a facut plangere ca i s-a incalcat proprietatea in perioada 1989-1990 (pe la granita dintre ternuri este o magazie construita in urma cu ... (vezi toată discuția)
	                    Raducanu Alexandru	                   

Buna ziua,
Un vecin a facut plangere ca i s-a incalcat proprietatea in perioada 1989-1990 (pe la granita dintre ternuri este o magazie construita in urma cu ... (vezi toată discuția)

jr	                   

Am o problema si o nelamurire in acelasi timp. Detin o suprafata de teren pe care am casa si gradina.Gradina mea inconjoara din trei laturi o suprafata de ... (vezi toată discuția)
	                    jr	                   

Am o problema si o nelamurire in acelasi timp. Detin o suprafata de teren pe care am casa si gradina.Gradina mea inconjoara din trei laturi o suprafata de ... (vezi toată discuția)

gigelas	                   

X,in anul 1999,este nevoit sa stea alaturi de mama sa in spital,la Bucuresti,5-6 zile.
Cand vine acasa,gaseste gardurile proprietatii sale ... (vezi toată discuția)
	                    gigelas	                   

X,in anul 1999,este nevoit sa stea alaturi de mama sa in spital,la Bucuresti,5-6 zile.
Cand vine acasa,gaseste gardurile proprietatii sale ... (vezi toată discuția)