avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

daca un apartament este scos la licitatie prin executor judecatoresc pentru ca debitorul nu s-a achitat de o suma fata de creditor in urma unui proces de partaj ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:11, 17 Februarie 2012
Daca exista motive temeinice ,se poate formula contestatie la executare
Instanta de judecata va analiza motivele si poate dispune suspendarea executarii silite,
conditionat de plata unei cautiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din apartament Soso 1313 Soso 1313 Bună ziua Vă rog mult poate mă ajută cineva cu un răspuns la urmatoarea problemă : Apartamentul meu a fost scos la licitație de executorul ... (vezi toată discuția)
Amanare executare silita marianapredapreda marianapredapreda Din momentul in care am primit comunicare din partea executorului judecatoresc ca urmeaza sa-mi scoata casa proprietate personala la licitatie pt neplata unei ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters141803 ContSters141803 In ura sentintei definitive si irevocabile am dreptul de a primi o suma X de la fosta sotie.Am cerut executere silita pt ca nu vroia sa imi dea banii.Cand a ... (vezi toată discuția)