as dori sa stiu daca pot vizita un prieten care se afla la un ipj in arest preventiv sau daca pot vorbi prin telefon ? ma intereseaza deasemeni daca ii pot scrie si cum ar trebui sa procedez. multumesc.
daca ai nr dosarului poti intra pe net sa vezi data knd are instanta.nu are cu ce sa-ti dauneze k te duci sa-l vizitezi.poate sa dureze si un an,depinde pt ce e judecat,ce fapta.faci un lucru f bun k ii esti aproape akum in astfel de situatie knd ii este enorm de greu.daca vrei vorbim mai multe,ppot sa te ajut cu asemene sfaturi,din pacate sotul meu e arestat de un an si 8 luni.kappa_klay@yahoo.com.
dac e arestat preventiv probabil ca in viitorul apropiat o sa fie trimis in judecata si o sa fie transferat la penitenciar unde , in baza unei cereri pe care o face persoana arestata veti putea merge in vizita .
In situatia in care nu detineti numarul de dosar sau alte date pentru a fi verificate pe portalul instantelor de judecata , doar de la rudele sau prietenii celui arestat puteti obtine informatii , altfel nu aveti calitatea sa le obtineti nefiind parte in proces sau ruda.
Arest preventiv
timea82
Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)