avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... expertiza medico legala
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

expertiza medico legala

expertiza medico legala se dispune doar la cererea organului de cercetare penala? in cazul accidentelor de munca cu incapacitate temporara in cazul meu 175 de zile eu trebuie sa fac plingere la prim procuror in termen de 20 de zile si sa cer redeschiderea anchetei? ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: comerciantu , utilizator 23:11, 29 Martie 2013
acum banui ca ma voi abtine o vreme am fost ocupat cu studierea documentelor ce le am ca sa pot intocmi o plingere la ministeru justitiei am scris vreo doua pagini cred destul de la obiect in care imi arat problemele de luni voi incerca sa obtin un certificat medico legal sa depun plingere si la parchet din nou aici la timisoara ma voi duce din nou la itm timis cu banca nu stiu cum ramine ca nu pot dovedi incapacitatea desi sint deja invalid iar daca voi mai scrie pe forum nu stiu numai d-voastra ma puteti opri sau hekeri virusindumi calculatoru da mai am vro doua ca stind acasa am o atractie de a repara pc o zi buna si numai bine va doresc sincer ma ajutat foarte mult dialogu cu dumneavoastra cu toti cei ce miau dat sfaturi numai ca eu sint Balanta zic ca alti da fac ca mine ,iau idei din toate partile si le adaptez cum cred eu mai bine de cuvinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Securitatea in munca comerciantu comerciantu ancheta facuta de organele cercetare penala trebuie sa fie independenta de cea facuta de comisia de la ssm? in cazul unui accident de munca cu incapacitate ... (vezi toată discuția)
Modificare partiala sau totala act - intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii comerciantu comerciantu daca cineva modifica partial sau total un act pentru a se sustrage urmariri penale se considera fals in acte? fals sub semnatura privata? sau ? ce ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident de munca Corrina001 Corrina001 Stiu ca legea muncii prevede in caz de AM, indiferent de cine este vinovat, ca firma este obligata la plata unor salarii compensatorii pt victima cat si pt ... (vezi toată discuția)