Buna ziua.Impreuna cu o persoana care nu este nici un fel de ruda cu mine,detin o locuinta,fiecare avand cota 1/2. Intrebarea mea ar fi daca as putea sa-i fac act de donatie fiicei mele,pe cota mea(adica pe 1/2 din locuinta),sau eventual ,daca nu se poate,sa-i fac act de vanzare-cumparare,cealalta jumatate sa-i ramana coproprietarului.A doua intrebare ar fi daca trebuie sa fie si coproprietarul de acord,sau sa semneze vreun act ceva(presupunand ca acesta nu este in tara).Si daca se poate totusi cu donatia,aceasta poate fi cumva"atacata" de cineva???Va multumesc frumos si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns!!
Daca nu exista cadastru care sa delimiteze partile comune nu se poate, pt motivul ca nu se poate identifica care este partea fiecarui coproprietar.Litigiul a fost inscris in CF.
Act de donatie
kerekeshermina
Buna ziua, parintele meu (mama deoarece tatal meu a decedat de multi ani)a facut un act de donatie pe numele meu cu acordul fratilor mei. Doresc sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Mostenire
elion
Buna ziua,
Cum pot sa beneficieze copiii mei de mostenirea de pe urma bunicilor, mentionez ca eu am divortat de sotul meu, acesta a decedat, iar buncii din ... (vezi toată discuția)