avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... o firma emite facturi fara avea contract cu ea
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

o firma emite facturi fara avea contract cu ea

O firma de telefonie si televiziune imi emite facruri fara a vea un contract semnat cu ei.O descriere pe scurt.In decembrie am facut o cerere telefonica la o firma pentru activarea unor servicii de televiziune prin satelit.A venit un baiat de la firma a adus un nr de receptoare HD care insa nu se puteau folosi la televizoare analogice deci nu au fost utile.I-am sesizat acest lucru insa a spus ca momentan sunt sarbatorile si nu mai au altele in stoc dar sa le primesc pe acestea ca revine in ianuarie si remediaza problema.Suntem in februarie si nici problema nu sa rezolvat,nici nu sunt utile la ceva,nici pers nu a mai aparut dar peste toate astea niciun contract intre mine si acea firma nu exista dar aceasta a inceput sa emita facturi probabil folosinduse de putinele date primite la tel la primul apel.Cum se poate rezolva aceasta problema?Eu am acele receptoare,nu le pot folosi,nu am contract dar primesc facturi.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:05, 19 Februarie 2012
Contractul exista, s-a luat consimtamantul telefonic. Dumneavoastra trebuie sa notificati firma respectiva sa va anuleze facturile intrucat nu ati beneficiat de serviciile acesteia. Daca nu gasiti intelegere va adresati Protectiei Consumatorului.
Probabil convorbirea este inregistrata si se folosesc de acceptul Dvs. verbal, nu scris. Dvs, sunteti cel care i-a contactat in vederea abonarii la serviciile mentionate mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract cu romtelecom catalinlungeanu catalinlungeanu Se poate renunta la serviciile Romtelecom daca s-a incheiat contract intre aceasta firma si o persoana fizica? Motivul nemultumirii este ca, in urma cu o ... (vezi toată discuția)
Factura energie electrica redialboss redialboss buna seara sunt intr-o situatie critica , de a-mi fi oprita energia ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine factura de la o firma care refuza sa mi-o ofere ? andrei02 andrei02 Cu aproximativ un an in urma am castigat un smartphone prin intermediul unui concurs. Am primit telefonul nou, sigilat, fara factura. Dupa citeva luni acesta ... (vezi toată discuția)