avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrarea dupa concediul de ingrijire a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrarea dupa concediul de ingrijire a copilului

Sunt angajat cu contrat pe perioada nedeterminata la Serviciul de ambulanta din 01-03-2001. In data de 01-06-2007 si pana in data de 04-10-2007 am fost in concediu de maternitate iar din data de 05-10-2007 si pana la data de 05-10-2008 in concediul de ingrijire a copilului. M-am intors la serviciu in 05-10-2008 am dat examen de evaluare in 22-10-2008 pe care l-am promovat iar incadrarea incepand cu 01-11-2008 este mai mica deact a celorlati colegi cu 300ron. De la RUNOS mi s-a explicat ca nu pot beneficia de acelasi salariu deaorece nu am lucrat anul trecut si nu pot fi evaluata. Doresc din suflet sa ma ajutati! Mentionez ca alti colegi care au fost in Cfs sau CIC au ajuns dupa acea evaluare la acelasi salariu de incadrare cu ceilalti care aveau aceasi pregatire( sunt asistent medical principal). Va multumesc anticipAT
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 19 Noiembrie 2008
Nu fiti suparata, evaluari vor mai fi si veti fi incadrata corespunzator, dar copilului o singura data ii da primul dinte, o singura data ii cade buricul, o singura data face primul pas in picioare, ceea ce cred ca ca este mult mai important.
dar daca nu va suparati imi puteti spune si articolul sau legea in care este prevazut acest lucru ( nu pot sa beneficiez de evaluare decat de la anul?). Sincer speram sa se poata face ceva. Va multumesc:sorry:
Reglementarea promovarii personalului contractual din administratia publica are la baza : dispozitiilor Codul muncii, completate cu Metodologia de aplicare a criteriilor de stabilire a salariilor de baza intre limite si a normelor de evaluare a performantelor profesionale individuale pentru personalul angajat in structurile administratiei publice locale si in serviciile publice din subordinea acestora, aprobata prin Hotararea Guvernului nr. 775/1998, cu modificarile si completarie ulterioare , precum si cu dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 10/2008.

Regulile privitoare la evaluarea personalului contractual din administratia publica sunt prevazute in Metodologia de aplicare a criteriilor de stabilire a salariilor de baza intre limite si a normelor de evaluare a performantelor profesionale individuale pentru personalul angajat in structurile administratiei publice locale si in serviciile publice din subordinea acestora, aprobata prin Hotararea Guvernului nr. 775/1998, cu modificarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in treapta urmatoare functionar public elena cretu elena cretu Buna ziua, de 1 an si 2 luni lucrez la o primarie si sunt incadrata in funtia de referent III, asistent social, si as dori sa stiu daca pot trece la treapta ... (vezi toată discuția)
Accedere trepte superioare mustak mustak Buna ziua, Lucrez in sistemul bugetar. Am citit ca guvernul a inghetat posturile vacante ale bugetarilor pe 2008. Acesta masura este aplicata si la trecerea ... (vezi toată discuția)
Revenirea la lucru dupa incheierea celor 2 ani de concediu maternal Mara Gabriel Mara Gabriel Buna ziua tuturor! Sunt bibliotecara I, studii medii, intr-o biblioteca publica. In timpul concediului maternal de pana la 2 ani pentru ingrijirea copilului ... (vezi toată discuția)