avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie gard
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie gard

Buna seara! Am obtinut un teren si as vrea sa-l delimitez cu gard de 2.5-3 m inaltime, din beton. Am citit pe alte forumuri, ca imi este necesara o autorizatie de constructie. Ma puteti ajuta cu pasii, pe care ar trebui sa-i urmez, pentru constructia gardului, fara sa fiu in ilegalitate? Ma astept chiar vecinul de teren, sa-mi faca sesizare si am inteles, ca nu e tocmai bine, caci pot fi obligata chiar sa-mi daram gardul. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 19:27, 19 Februarie 2012
Obtineti informatii la serviciul de urbanism de la primaria de pe raza careia se afla imobilul teren respectiv. da va trebuie autorizatie de construire a gardului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprejmuire proprietate jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Exista vreun regim de inaltime al unui gard care desparte 2 proprietati? Vecinul meu a construit in partea de sud, chiar pe mejdina, un gard care ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini CAI2010 CAI2010 Urmare a dezbaterii unui partaj succesoral mă confrunt cu urmatoarea situatie. Casa părintească pentru care s-a dezbătut succesiunea a fost castigata de ... (vezi toată discuția)