avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Trecere de la perioada determinata la nedeterminata in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Trecere de la perioada determinata la nedeterminata in contract munca

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Dupa terminarea celor 3 luni de proba la firma la care lucrez inca nu am primit actul aditional de la trecerea din perioada determinata la cea nedeterminata. Cele 3 luni s-au incheiat pe 16 ianuarie. As vrea sa stiu care ar putea fi motivele in astfel de situatii, excluzand incheierea contractului de munca din partea angajatorului? unde pot sa ma adresez pentru a afla daca am fost inregistrata la fortele de munca?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mopy , utilizator 16:31, 20 Februarie 2012
este un pic confuz! perioada de proba nu inseamna ca cim a fost incheiat pe perioada determinata. perioada de proba este 90 zile,perioada in care oricand poate fi incetat cim-ul. un contract pe perioada determinata de trei luni nu poate avea perioada de proba tot de trei luni. so, tu stii bine ce fel de contract ai semnat? ai o copie a acestuia si tu? de adresat te poti adresa direct la itm, dar mai intai ceri de la resurse umane un print al revisalului aferent persoanei tale. cererea o faci in scris, cu numar de inregistrare. Angajatorul e obligat sa-ti elibereze in termen de 15 zile hartiile solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba la cim 90 zile? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Dupa 2 zile de la angajare un salariat si-a divulgat salariul catre alti angajati, ceea ce este intrezis si acum trebuie luata o masura, corect ... (vezi toată discuția)
Cim neinregistrat in revisal 1314 1314 Buna ziua, Va scriu in speranta unui raspuns care sa imi clarifice mai bine incertitudinile. Am fost angajata la o firma pentru 3 ani si o luna, timp in care ... (vezi toată discuția)
Revisal probleme dumi32 dumi32 Am urmatoarea problema in ceea ce priveste programul Revisal si poate ma puteti ajuta cu un sfat, daca in Revisal au fost introduse contractele pe perioada ... (vezi toată discuția)