avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal probleme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal probleme

Am urmatoarea problema in ceea ce priveste programul Revisal si poate ma puteti ajuta cu un sfat, daca in Revisal au fost introduse contractele pe perioada detrerminata de 3 luni de debutant, apoi s-au facut contracte pe nedeterminat, vreau sa stiu care contract se va inchide in revisal primul sau ambele , pentru ca daca un angajat pleaca practic trebuie sa ii inchizi contractul iar daca il inchid pe primul al doilea va ramane in derulare, daca ma poate ajuta cineva va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 2 August 2011
Buna ziua !
Nu puteati legal sa aveti 2 CIM pt aceeasi activitate : fie inceta primul CIM pe per determinata odata cu incheierea celui de-al doilea CIM pe durata nedetereminata , fie faceati act aditional la primul CIM prin care modificati din perioada determinata in perioada nedeterminata . Trebuie sa rezolvati aceasta problema pt ca de aici s-a ajuns la situatia precizata .....
As fi vrut totusi o solutie, un sfat, un ajutor, cu ce as putea face, pentru ca toate aceste probleme le a creat cel care a fost inaintea mea la resurse umane
Buna ziua !
CIM pe durata determinata a incetat de drept la expirararea perioadei de 3 luni si nu trebuie sa faceti nicio incetare .... astfel va ramane numai CIM pe perioada nedeterminata .... sa inteleg ca nu au trecut cele 3 luni ?
Si pentru situatiile in care c.i.m. incetezaq de drept , trebuie emise decizii de incetare .. vedeti art.56 alin.2 C.mun.
Situatia sta in felul urmator cel care a foct inainte la resurse umane a inregistrat in revisal contractele cu numarul de la dosarul personal al salariatului iar numarul de contract este altul, ex: x angajat nr contract in revisal 2 numar real cim 3, a luat un virus si a pierdut baza de date , aveam totul transmis la itm numai ca in prog. nostru de revisal numai aveam salariatii, el a inceput sa introduca salariatii fara sa mai trimeata dinnou la itm pt ca erau transmisi, dar el acum a facut inregistrarile salariatilor cu numarul de cim real iar la itm a ramas cel vechi, adica cele 2 cim unul pe perioada determinata de 6 luni si celalat pe perioada nedeterminata ,acum eu orice modificare as face transmit un alt numar de contract si normal ca se dubleaza unul ramane activ celalat incheiat, nu stiu ce sa fac va rog ajutati ma.

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal -decizie desfacere cim ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este: cand trebuie transmis revisalul la ITM in cazul deciziei de desfacere a contractului de munca, ultima zi in care se lucreaza ... (vezi toată discuția)
Contract determinat- probleme jax jax Lucrez cu ctr determinat din data de 01 oct ( perioada 1 luna) -31 oct.. Am 3 intrebari : 1. pt prelungire cum se procedeaza atat cu actul aditional cat si ... (vezi toată discuția)
Pot incheia 3 cim pe durata determinata cu aceeasi persoana primul de 36 luni si urmatoarele doua cate 12 luni? SimonescuC SimonescuC Prin titlul acestui subiect desi cred ca am spus totul, vreau sa ma fac mai bine inteles de dvs., si sa va prezint urmatorul scenariu: Conform prev. art. ... (vezi toată discuția)