avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Temperatura aerului la locul de munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Temperatura aerului la locul de munca

Doresc sa stiu daca exista norme care reglementeaza ce temperatura trebuie sa asigure angajatorul la locul de munca,in diferite domenii de activitate.
Cel mai recent răspuns: denisuk , utilizator 21:46, 22 Februarie 2012
HG 1091/2006 Cerinte minime ssm la locul de munca
Multumesc,am citit hotararea.Numai ca nu prea m-a lamurit.
"7.1. În timpul programului de lucru, temperatura din încăperile ce conţin posturi de lucru trebuie să fie adecvată organismului uman, ţinându-se seama de metodele de lucru utilizate şi de cerinţele fizice impuse lucrătorilor."
Da.....asta da loc la prea multe posibilitati si variante.Ce inseamna adecvat organismului uman?M-ar fi interesat,daca exista ceva mai precis.Ex.:care e temperatura minima pe vreme rece,care trebuie asigurata intr-o cladire de birouri,sala de sedinta,de spectacole,etc.
conform unei proceduri medicale temperatura optima pt organismul uman trebuie sa fie constanta intre 20 si 24 de grade Celsius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt temperaturile din birouri pe timp de iarna si pe timp de vara ? oanaportar oanaportar A inceput iarna..... In birouri este frig .... Toti salariatii am cerut domnului director sa dea drumul la incalzirea termica cu centrala pe gaz. Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Într-o hală de producție (confecții metalice), care sunt ... Eugen Ioan Blaga Eugen Ioan Blaga Într-o hală de producție (confecții metalice), care sunt normele pentru temperatura ambientală? (vezi toată discuția)
Conditii de munca inadecvate Torkild Torkild Buna ziua! Lucrez intr-un magazin de bricolaj iar directorul de acolo nu vrea sa dea drumul la caldura pentru ca vrea sa faca economie. In magazin temperatura ... (vezi toată discuția)